Πρωτείνη Nutrend 100% Whey Protein 1000 Grams – strawberry-banana

Μάρκα: NUTREND NUTRITION
  •  Παράδοση & Επιστροφή

    Αποστολές

    Ελλάδα:
    • Αττική: Εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών
    • Χερσαίοι προορισμοί: Εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών
    • Νησιωτική Ελλάδα: Εντός 2 – 4 εργάσιμων ημερών
    • Δυσπρόσιτες περιοχές: Συν 1 – 2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον των ανωτέρω αναφερόμενων ανά κατηγορία
    Κύπρος: Εντός 4 – 7 ημερών Ευρώπη: Εντός 4 – 7 ημερών Αμερική: Εντός 8 – 12 ημερών Ασία: Εντός 8 – 12 ημερών  

    Αλλαγές – Επιστροφές

    Οι επιστροφές χρημάτων  θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που επέλεξε ο χρήστης/πελάτης κατά την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος. Η επιστροφή χρημάτων θα καταβάλλεται μόνο στο συγκεκριμένο πρόσωπο που ολοκλήρωσε την αγορά και πλήρωσε το αντίστοιχο ποσό υπό τους κατωτέρω όρους. Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή Προϊόντων ή αγαθών με χρέωση της εταιρίας μας γίνεται αποδεκτή στις ακόλουθες περιπτώσεις:
    • Σε περίπτωση που η εταιρεία μας δεν εκτελέσει σωστά την παραγγελία μέσω του cbdhhc.gr (λάθος κατά την καταχώριση της παραγγελίας, την τιμολόγηση ή την αποστολή). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης δεν θα πρέπει να αποδεχθεί να παραλάβει το προϊόν. Τα προϊόντα/αγαθά πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως σφραγισμένα και συσκευασμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να φέρουν αλλοιώσεις. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία (κουτί κλπ.).
    • Σε περίπτωση που, κατά την παραλαβή, ο πελάτης εντοπίσει οποιοδήποτε ελάττωμα στο προϊόν/αγαθό το οποίο σχετίζεται άμεσα με τα ουσιώδη συστατικά του, τη συσκευασία ή την ποιότητα του προϊόντος και το οποίο προφανώς δεν αποδίδεται σε υπαιτιότητα του πελάτη ή σε κακή ή εσφαλμένη χρήση του προϊόντος , η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν. Ο χρήστης πρέπει να μας ενημερώσει γραπτώς αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@cbdhhc.gr  εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος (ων), διαφορετικά ο πελάτης αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι χάνει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων χωρίς κανένα δικαίωμα εκ των υστέρων. Τα ελαττωματικά προϊόντα/αγαθά πρέπει να επιστραφούν απευθείας στην εταιρεία σε άριστη κατάσταση και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας προκειμένου να δικαιούστε την επιστροφή  των χρημάτων σας ή άλλως την αντικατάσταση του προϊόντος. Η απόφαση για τον προσδιορισμό του ελαττώματος και την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων σας θα υπάγεται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας μας. Μόλις εγκριθεί η αντίστοιχη αξίωσή σας για ελαττωματικό προϊόν, η εταιρία μας θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν για την αγορά του εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αντίστοιχου προϊόντος.
    Οποιαδήποτε έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση των προϊόντων καθώς και για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων/αγαθών ή για την επιστροφή προϊόντων/αγαθών λόγω εσφαλμένης καταχώρισης της παραγγελίας σας από υπαιτιότητα της εταιρίας μας, θα βαρύνουν εμάς τους ίδιους. Σε κάθε περίπτωση που απλώς αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας και την αγορά σας, δικαιούστε και είστε ελεύθεροι να υπαναχωρήσετε από την αγορά εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cbdhhc.gr.  Τα προϊόντα/αγαθά πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως σφραγισμένα και συσκευασμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να φέρουν αλλοιώσεις. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία (κουτί κλπ.). Η εταιρία μας θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος αγοράς σας και θα σας τα καταβάλει με το ίδιο μέσο πληρωμής που επιλέξατε κατά τον αρχικό χρόνο της συναλλαγής σας.  Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνονται εξ ολοκλήρου από εσάς. Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάποια από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, δικαιούμαστε να μην δεχθούμε την υπαναχώρησή σας.

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Ενημερώστε μας εάν έχετε άλλες ερωτήσεις ή απορίες. Email: info@cbdhhc.gr Τηλέφωνο: +30 210 384 2092
  •  Κάνε μια ερώτηση
  ... άτομα το βλέπουν αυτήν τη στιγμή

  Μερίδιο
Ασφαλείς Συναλλαγές μέσω PAYPALTrust

32,90

Πρωτείνη Nutrend 100% Whey Protein, 1000 Grams

H νέα έκδοση της κλασσικής whey πρωτεΐνης της Nutrend με βελτιωμένη συνταγή και αυξημένο ποσοστό απομόνωσης ορού γάλακτος WPI.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος προέρχεται από την οικολογική κτηνοτροφία με αγελάδες που βόσκουν ελεύθερα στα λιβάδια, σύμφωνα με την πιστοποίηση GRASS FED. Η εξαιρετική πεπτικότητα διασφαλίζεται από ένα ειδικό  μείγμα πεπτικών ενζύμων και οι εκπληκτικές  γεύσεις θα ενθουσιάσουν. Αυτό το premium προϊόν με υψηλή βιολογική αξία είναι ιδανικό για μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Πρωτείνη Nutrend 100% Whey Protein, 1000 Grams

1 δόση 30g (1 μεζούρα = περίπου 15 g) με 250 ml νερό. Με βάση την ημερήσια ανάγκη σε πρωτεΐνη καταναλώστε 1-3 μερίδες την ημέρα, μεταξύ των γευμάτων. Το πολύ 3 δόσεις την ημέρα.

Κατασκευαστής

0.00
0 reviews
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν κριτική.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Categories
Καλάθι μου
Λίστα επιθυμιών
Πρόσφατα προβεβλημένα
Κατηγορίες

Πρωτείνη Nutrend 100% Whey Protein 1000 Grams - strawberry-banana

32,90

Ζητήστε μια επιστροφή κλήσης

    Πρωτείνη Nutrend 100% Whey Protein 1000 Grams - strawberry-banana

    32,90

    Κάνε μια ερώτηση